10/18/2010

Graveniid pilota

Bargobáidi badjelis ja radio belljiid ovddas

Mus leat nu ollu doaimmat dál. Jorgalanbarggut ja Graveniid-barggut, nu ahte in ásttašii rievttimielde oba blogget ge. Sáhtán baicce govvidit veahá eanebuš dán vahku ja daid govaid deaddilit deike.

Gea dá lea maid ikte lean bargan, mii leat ohcagoahtán olbmuid geat sáhttet iskat min fitnodaga biktasiid. Lea dárogillii dat čálus, muhto ammal jo ásttan jorgalit dan sámegillii muhttin beaivvi, dalle bijan dan sámegielat čállosa maid deike. Fina fal áinnas min Facebooksiiddus: http://www.facebook.com/Graveniid

I forbindelse med åpningen av den nye nettbutikken søker vi i Graveniid piloter til å teste ut både våre nye og våre all time favorite produkter. For at vi hele tiden skal kunne tilby de beste produktene ønsker vi tilbakemelding av brukere, og søker derfor mennesker som er mye utendørs enten i sammenheng med jobb eller fritid.

Det du må gjøre: Skriv litt om deg selv, og fortell hvorfor akkurat du er den rette til å teste Graveniids produkter. Send oss også et bilde av deg selv, og det er en fordel om du har en blogg/hjemmeside. Husk å oppgi alder, bosted, og i hvilke sammenhenger du kommer til å bruke våre produkter.

Hva betyr det å være pilot?
Du mottar produkter av Graveniid tilpasset til dine aktiviteter.
Du plikter å gi Graveniid tilbakemelding om produktene du har mottat.
Du vil bli presentert som en av Graveniids piloter på våre nettsider.

Og skal du på en ekstrem ekstremtur, så blir vi ekstra ekstatiske her i Graveniid om du tar kontakt med oss.

Send e-post til marit@duodji.net snarest og innen 31.10.10.

 

Jeg har det travelt for tiden, har egentlig ikke tid å blogge, men jeg kommer til å legge ut noen bilder denne uka. Teksten ovenfor her er hva jeg har jobbet med i går, bedriften vår søker piloter til å teste produktene våre. 

2 comments:

Anonymous said...

Har du farga håret? Fint! (jeg gidder ikke kommentere på innholdet, fordi jeg liker best moteblogger)

Ánne Márjá said...

Jepp, har farga håret. Kollshvart, fordi det e steike tøft. Takk forresten for at du også syns det e fint. I morra lover æ et antrekksbilde! ;D